Teorie SEO

Gazduirea WEB ca element SEO

Imagine preluata de pe hyderabadwebdesigners.com

Gazduirea WEB (webhosting-ul, sau simplu hosting-ul cum mai este numita in engleza reprezinta un serviciu prin care proprietarul unui site poate sa-l publice pe Internet. De regula, gazduirea web este oferita de o companie specializata si care, contra cost, ofera firmelor sau persoanelor fizice, spatiu de memorare pe un server conectat la internet.

Voi scrie despre importanta alegerii serviciilor unei firme serioase pentru gazduirea site-ului tau. Cei mai multi ar spune ca aceasta nu este un element SEO si nu influenteaza in niciun mod pozitionarea unui site in indexarea motoarelor de cautare. Sa ne gandim putin, ce atitudine va avea sarpele google fata de un site care acum este on-line, iar peste cateva ore este down? (chiar daca acesta perioada de down dureaza cateva minute). Probabil aceeasi atitudine pe care o ai si tu cand dupa o seara de munca mergi intr-un bar sa bei o bere si-l gasesti inchis sau cu un afis in geam: REVIN IN 5 MINUTE! (nu-i asa ca te intrebi cat timp a trecut din cele 5 minute? se va intampla la fel si maine seara?).

Nici daca site-ul tau raspunde greu nu-l va impresiona pe cunoscutul sarpe. (cand mergi intr-un bar si barmanul iti aduce berea dupa 20 de minute o mai comanzi pe a doua? sau mergi intr-un alt bar sa bei?)

Pentru aceasta iti recomandam sa alegi cu grija firma de hosting! Eu am ales serviciile de gazduire de la hostvision si sunt multumit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *